Bröllopsworkshop med Benny Ottosson

maria-o-photo-brollopsfotograf-brollop-2016-brollop-2017-workshopmaria-o-photo-brollopsfotograf-brollop-2016-brollop-2017

Ikväll förbereder jag mig för en morgondag fylld med inspiration och ny kunskap. Tidigt tidigt imorgon bitti sätter jag mig i bilen för att köra till Tanumshede och en bröllopsworkshop med Benny Ottosson. Det ska bli så spännande! Hela dagen ska tillbringas tillsammans med Benny som lärare och ett gäng andra fotografer som workshopdeltagare och jag ser verkligen fram emot det. Jag har haft en alldeles fantastisk bröllopssäsong under 2016 och fått träffa fler brudpar än jag vågat hoppas på när året startade. Än är det lite kvar på året 2016 men nu känns det ändå som att jag smygstartar bröllopssäsongen 2017 med den här workshopen som ska hjälpa mig att bli en bättre bröllopsfotograf. Bokningar för 2017 har redan trillat in och jag ser fram emot att få ge mina brudpar den bästa fotograferingsupplevelsen jag kan och att få fånga deras stora dag på bild.

Som om det inte vore nog med en workshop med temat bröllop så passar jag på att göra turen upp till Tanumshede till en riktigt fototur. Istället för att vända hemåt igen framåt kvällen väljer jag att stanna i Brastad över natten och ha en mysig fototräff med bästaste Malin, Fröken Foto. Hela kvällen och hela förmiddagen har vi på oss för att babbla och babbla och utbyta tips och erfarenheter kring familje- och bröllopsfotograferingar och företagande. Det kommer helt enkelt att bli toppen!

 

2 svar till “Bröllopsworkshop med Benny Ottosson“

  1. Så spännande. Låter som du kommer få det toppen. Ha det så trevligt Kram Pernilla

  2. Det låter som något helt underbart och spännande alltihopa.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.