Ellinge slott, en bröllopsfotografering närmar sig

För mig är förberedelser viktiga. De är ett sätt för mig att landa i ett uppdrag, hitta rätt känsla och skapa en inre bild av en kommande fotograferingen. Därför satte vi oss i bilen igår och körde till Ellinge slott i vad vi först tyckte var ett riktigt vackert vinterväder. Väl framme i Ellinge var det verkligen vackert! Sol och gnistrande vit snö men både under resan dit och på vägen hem var det tydligt vad snö och hårda vindar kan ställa till med i den skånska trafiken. Att turen gick till just Ellinge slott är för att det om litet tag vankas bröllop där och jag är brudparets fotograf! När det är möjligt gör jag alltid så att jag besöker platsen som bröllopsfotograferingen ska äga rum på i god tid för att kunna planera fotograferingen efter de förutsättningar miljön ger och Ellinge slott kommer att bjuda på de finaste förutsättningar man kan önska sig. Igår var det vinter på alla sätt och vis men när mitt brudpars bröllopsdag är här hoppas jag att vi får riktigt härligt vårväder.

 

Mina förberedelser inför en bröllopsfotografering är ju inte alls i närheten av alla de förberedelser ett brudpar har men en annan viktig del i mina förberedelser är att bjuda in det blivande brudparet till en införträff. På införträffen har jag chans att lära känna brudparet lite närmare och de har en chans att lära känna mig och det är en stund då vi går igenom allt jag kan behöva veta för att kunna skapa den bästa bröllopsfotograferingen för brudparet. På införträffen passar jag dessutom på att bjuda brudparet på en liten provfotografering, en mini mini-session kan man säga, där brudparet får känna på hur det är att stå framför min kamera och får känna på hur jag använder Beloved. Provfotografering får oftast att de fladdriga nerverna som annars kan ge sig till känna inför bröllopsfotograferingen att hålla sig lugna och fotograferingen på bröllopsdagen kan få bli en riktigt fin stund för brudparet.

 

2 svar till “Ellinge slott, en bröllopsfotografering närmar sig“

  1. Så vackert där är. Kommer bli en fin plats för fotografering. Ha en fin dag Kram Pernilla

  2. Du är fantastisk Maria och du fantastiskt fina bilder.
    Ha en härlig dag

    Kramar
    Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.