En bröllopsfotografering vid Torups slott

brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photobrollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-2brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-3brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-5brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-4brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-7brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-8brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-11brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-12brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-10brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-9brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-14brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-15brollopsfotografering,-Torups-slott,-lek,-gladje,-karlek,-Maria-O-Photo-16brollopsfotografering,-Torups-slott,-brollopsfotograf,-Maria-O-Photo

För drygt en månad sedan var det bröllop i parken vid Torups slott och det här fina paret blev man och hustru. Så trevliga, så kärleksfulla och dessutom har de ett underbart litet charmtroll till son som fick vara med på en del av sina föräldrars porträtt session. Under bröllopsdagen fanns jag med under både vigseln och gratulationerna och när brudparet lämnade slottsparken och tillsammans med sina gäster gav sig iväg för att fortsätta bröllopsfirandet körde jag hem med ett varmt hjärta och ett stort leende på läpparna för att börja på arbetet med deras bilder. Arbetet resulterade i ett paket inslaget med omsorg och fyllt med ett helt gäng kärleksfulla bilder plus ett litet bildspel. Oftast skickar jag sådana här paket med posten men när brudparet bor i grannbyn kunde jag inte låta bli att bjuda hem dem för att kunna överlämna paketet själv. Och vet ni, det var bland det bästa jag har gjort när det kommer till bröllopsfotograferingar! I all enkelhet bjöd jag in dem att slå sig ner vid mitt köksbord och där fick de öppna sitt paket se sitt bildspel för första gången och det var just det som jag är så glad att jag fick vara med om. Inte nog med att jag har fått dela så många fina ögonblick med dem under deras bröllopsdag, nu fick jag dessutom ta del av deras upplevelse av paketet med bilderna. Jag blev alldeles rörd!

Och som inte detta var nog tog jag chansen att träffa dem idag igen för att överräcka paket nummer två. En del av brudparets bilder har nämligen samlats i en vacker fotobok med ett ljusblått linneomslag (ja ljusblått är givet när brudgummen gillar fotboll och håller på Malmö) och i den har jag fått berätta just deras bröllopsberättelse i bilder. Bröllopsbilder det är fint det men bröllopsbilder i en vacker fotobok det är ännu finare ändå och att få träffa trevliga brudpar är liksom bäst.

 

3 svar till “En bröllopsfotografering vid Torups slott“

  1. Vilka underbara bilder. Du kan verkligen konsten att fånga ”det”.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

  2. Vilken bra idé att bjuda hem och överlämna fotona personligt. Ser ut som de hade en underbar dag. Hoppas ni har det bra. Vi ska njuta av solen idag. Ha en fin dag Kram Pernilla.

  3. Beautiful family! And lovely images x

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.