Ett bröllop med regn i Trelleborg

När jag vaknade till regnets smattrande mot sovrumsfönstret i morse dök citatet ”No matter the weather, you can always bring your own sunshine” upp i mitt huvud. Så sant! Varför låta vädrets makter styra våra känslor och vårt humör? Citatet kopplades ihop med ett brudpar från i fjor, ett jättetrevlig par ifrån Trelleborg som verkligen gjorde de kloka orden i citatet rättvisa under deras bröllopsfotografering. Väderprognosen hade lovat strålande sol i trakterna runt Trelleborg på deras bröllopsdag men en prognos är just en prognos och tyvärr inte ett löfte och från nära nog ingenstans dök hotfullt gråa moln upp. En stund hoppades vi att det skulle stanna vid just gråa moln men lagom till brudparets porträttfotografering började regnet att falla.

Eftersom regn inte är något vi kan råda över har jag alltid en överenskommelse med brudparet om en plan B för fotograferingen men pga omständigheter som vi inte heller kunde råda över fick vi helt enkelt ta till plan C, ett vackert vitt paraply. Och för att då återkomma till citatet och brudparet, jag lovar, de var helt obekymrade över regnet! Lika glada, lika varmt leende och lika kärleksfulla som om solen hade skinit och de var helt fantastiska! Och ja, där under lager av vitt tyll gömde sig en fin bebismage och kort efter bröllopet blev det tjusiga brudparet föräldrar.

 

2 svar till “Ett bröllop med regn i Trelleborg“

 1. Ja regnet kan vi inte råda över. Men vackra bilder fick du ändå trots regnet. Härligt att kunna titta tillbaka på. Hoppas ni har en fin helg Kram Pernilla

 2. Ja varför ska man låta lite regn förstöra ens finaste dag?!
  Det ösregnade på vår bröllopsdag men vi var ju lika glada för det. Kan man vara annat?
  Som vanligt Maria levererar du underbart vackra bilder.
  Ha en fin dag

  Kram
  Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.