Festligheter, Dalhemfarm och Maria O, vilket team!

Festligheter, Dalhemfarm och Maria O, vilket team och vilket härligt, kreativt kaos vi ordnade runt oss när vi träffades i Dalhems fina lada en grå och kall söndag! Dalhems lada hyrs ut som festlokal för både bröllop och andra trevliga tillställningar. Susanne på Dalhem hyr även ut vintageporslin som gör att du kan skapa en alldeles unik dukning med en härlig blandning av mönster, färg och form. Bakom företaget Festligheter finns Linn och Karolina och de hyr ut riktigt läckra bokstavs- och sifferlampor som helt klart bidrar med feststämning! Genom Festligheter kan man även hyra en vacker blomstervägg och lite annat som bidrar till att skapa en personlig och unik fest.

Vid 9-tiden den där söndagen var jag på plats med en välfylld kameraväska och strax därefter anlände Linn och Karolina med en lastbil fylld med deras läckra bokstavs- och sifferlampor, ballonger, en blomstervägg och en del rekvisita. Det är verkligen roligt att få samarbeta med andra kreativa människor och det tog inte någon lång stund förrän vi var i full gång med att fixa och dona, flytta undan en del saker, ställa fram andra saker och skapa miljöer för de inspirationsbilder vi hade i tankarna. En brudklänning hängdes upp, en bar skapades, bord dukades och ord byggdes av bokstavslamporna. Ja, katterna som höll till i ladan undrade nog vad som stod på men roligt hade vi och många bilder blev det. En del av bilderna ser ni här och det kan hända att de även kommer att synas på både Festligheters och Dalhemsfarms hemsidor också och deras sidor är väl värda ett besök om du är på jakt efter något som kommer att göra ert bröllop eller er fest till något alldeles speciellt.

3 svar till “Festligheter, Dalhemfarm och Maria O, vilket team!“

 1. Så många härliga bilder det blev. Gillar deras bokstavslampor. Riktigt häftiga. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 2. Jag kan tänka mig att ni är en ”match made in heaven”. Ni är lika härliga båda två du och Linn (Karolina känner jag tyvärr inte). Och jag håller med dig, underbara bokstavslampor men också fantastiskt fina bilder. Som vanligt levererar du.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 3. Så himla coolt, jag blev kär i stället. Verklgen häftigt!

  Kram Kajsa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.