FiaLottas drömhus och fika i blått och vitt …

646A1581-FiaLottas-dromhus,-fika,-fotografering,-kreativ646A1587-FiaLottas-dromhus,-fika,-fotografering,-kreativ.646A1550-FiaLottas-dromhus,-fika,-fotografering,-kreativ646A1592-FiaLottas-dromhus,-fika,-fotografering,-kreativ646A1597-FiaLottas-dromhus,-fika,-fotografering,-kreativ646A1657-FiaLottas-dromhus,-fika,-fotografering,-kreativ.

Ibland bara måste man fota lite innan man kan fika. I alla fall var jag tvungen att göra det häromdagen när jag dukade fram härligt blåmönstrat porslin från FiaLottas, FiaLottas drömhus. Både fikan och fotandet gav min hjärna och en hel drös snurrande tankar en välbehövd paus. En sådan där paus som både är kreativ och vilsam på samma gång. Just de här blåvita kopparna och skålarna är bara några av alla fina saker som jag har fastnat för hos FiaLottas. Kanske är det för att de med sina mönster och blå färg påminner mig om farmors gamla tekoppar. Tekopparna som både jag och min syster tycker så mycket om, som nu finns hemma hos mamma och pappa och som gärna dukas fram när vi kommer dit. Eller kanske är det bara för att mönstret, speciellt det prickiga, gör mig på gott humör.

Nu var det egentligen inte bara porslinet jag ville säga något om utan om butiken FiaLottas drömhus. Inte nog med att det är en butik jag kan rekommendera er att besöka det är dessutom jippo på gång i butiken och jag kommer att vara med på ett hörn i det jippot! Den 29 april är det jippodags! FiaLottas drömhus erbjuder i vanlig ordning på en massa fina saker till hus och hem och jag kommer att finnas på plats för att berätta om mina fotograferingar. Bästa tillfället alltså att köpa något nytt och vårfint till ditt hem och samtidigt passa på att träffa mig och få veta mer om och kanske rent ut av boka en fotografering för dig och din familj eller för dig och din käresta! Jag hoppas att vi ses!

 

4 svar till “FiaLottas drömhus och fika i blått och vitt …“

 1. Så vackert med det blåvita porslinet. Trevligt att du ska få göra lite reklam hos Fia Lottas drömhus. Ha en fin dag Kram Pernilla

 2. Det blir stilrent på något vis med det vita och blåa, även om det är mycket mönster. Riktigt snygga bilder! De skulle passa i vilket glassigt magasin som helst.
  Kram Helén

 3. Waoooo så vackert ? …
  /Kram finaste & ha en underbar dag!

 4. Så fina fotona blev. Inte för att jag förväntade mig något annat när det är du som tagit bilderna..
  Ha en fin kväll

  Kramar
  Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.