Från bröllopsworkshop till första advent…

maria-o-photo-brollopsfotograf-workshop-brudgummaria-o-photo-brollopsfotograf-workshop-brudmaria-o-photo-brollopsfotograf-workshop-brudpar-tanumshede-brollopmaria-o-photo-brollopsfotograf-workshop-tanumshede-brudparmaria-o-photo-brollopsfotograf-workshop-vann-hotell-fotopratmaria-o-photo-brollopsfotograf-vann-hotell-spa-morgonenmaria-o-photo-brollopsfotograf-forsta-advent-adventspresentmaria-o-photo-brollopsfotograf-forsta-advent-hemma-hos-oss-kok

Vilken helg jag har haft! Eller ja, helgen har väl egentligen varit ganska så vanlig, ändå känns det som att den började redan i onsdags och på några dagar har jag gått från bröllopsworkshop till första advent och mys här hemma. Det var nämligen i onsdags som jag satte mig i bilen kl. 04.10 för att köra hela vägen upp till Tanumshede och en bröllopsworkshop med Benny Ottosson. En lång resa i vintermörker men det var det verkligen värt! Workshopen gav precis det jag hade hoppats på och kanske lite till, och det var jätteroligt att få jobba igenom alla moment som finns under en bröllopsdag tillsammans med fyra andra fotografer. Om jag längtade efter bröllopssäsongen 2017 innan så längtar jag ännu mer nu! När workshopen var slut fortsatte jag på det redan inslagna temat foto och körde till Vann hotell för att möta upp Malin, Fröken Foto, för ännu mer fotoprat. Att ha någon som Malin att dela erfarenheter, idéer och funderingar kring bröllops- och familjefotograferingar är guld värt. Vi valde att lyxa till det och stannade på Vann hotell och kunde därför börja dagen en god frukost, ett skönt bad i en varm utomhusbassäng och ännu mer fotoprat innan det sedan var dags att köra hem igen.

Väl hemma har jag fortsatt att tänka kring det jag fått vara med om på workshopen och så har jag förstås jobbat med en del av de bilderna som jag tog då. En del ny kunskap har fallit på plats och landat fint tillsammans med tidigare erfarenheter och annat är sådant som jag vill öva mer på. Och lite övning har det faktiskt redan blivit men mest har det blivit mys här hemma. Pappersstjärnorna hänger uppe, det första ljuset är tänt och barnen har fått var sin adventspresent.  Nu närmar sig denna veckan sitt slut och det är dags att göra sig redo för en ny. Jag önskar dig som tittar in här en fortsatt skön söndag och sedan en fin måndag.

 

Cred till brudparet Caroline Born och Patrik Moberg, Benny Ottosson som stod för workshopen, Tanumshede Gestgifveri som erbjud vackra miljöer och Fanny Berlin som stylade brudparet.

2 svar till “Från bröllopsworkshop till första advent…“

 1. Visst är det härligt när man kan summera och säga att man haft en fantastiskt fin helg?! Tur det händer titt som tätt.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 2. Vilken härlig helg du verkar haft. Både mys och lärdom

  Kram i Decemberkylan

  Kajsa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.